Brisanje in čiščenje

Ostanite v koraku z vsakodnevnimi opravili s pomočjo trpežnih in higieničnih krp ter podajalnikov, ki omogočajo tako brisanje razlitega olja kot končno poliranje. Ponujamo vam vse rešitve, ki jih potrebujete – vselej, kadar jih potrebujete. Tako se boste lahko osredotočili na najpomembnejše.

Brisanje

Brisanje in pivnanje politih tekočin ter odstranjevanje umazanije in prahu so pogoste naloge v predproizvodnji. Če jih boste lahko opravili hitreje, boste lahko prej začeli z delom. Naše večnamenske brisače so močne, prožne in vpojne. Idealne so za sušenje orodja, poliranje površin ter zagotavljanje brezhibnega delovanja kompleksnih strojnih delov. In ker bo v vaši bližini na voljo podajalnik, boste imeli brisače vselej pri roki.

Priporočeni izdelki

Čiščenje

Z rednimi vzdrževalnimi deli, kot je odstranjevanje umazanije in trdovratnih madežev s površin, strojev in orodja, lahko v kar največji meri omejite izpade dela. Pri čiščenju si lahko pomagate z našimi krpami, ki jih lahko uporabljate suhe ali z vodo, topili ali detergenti. Naše krpe so trpežnejše in dolgotrajnejše od papirja, obenem pa delujejo hitro ter omogočajo prihranek s časom in denarjem.

Priporočeni izdelki

Poliranje

Vsaka površina lahko zasije, če nanjo nanesete polirno sredstvo in jo zdrgnete s pravo krpo, ki zaščiti njeno površino. Ključni element poliranja je uporaba posebne krpe, ki je dovolj mehka, da ne opraska površine, obenem pa omogoča brezhiben nanos polirnega sredstva. Naše trpežne, namensko oblikovane polirne krpe vpijejo polirno sredstvo in ga enakomerno razporedijo po površini, s čimer omogočajo hitrejše in učinkovitejše delo ter boljše rezultate.

Priporočeni izdelki

Umivalna postaja

Prihranite s časom s Tork umivalnimi postajami, ki jih lahko namestite blizu zaposlenih. Hitrejše umivanje in sušenje rok pomeni hitrejši začetek dela.

Priporočeni izdelki