Otroci med umivanjem rok

Izobraževanje

Čista šola z doslednim dostopom do izdelkov za ustrezno higieno je ključnega pomena pri ohranjanju zdravja in dobrega počutja študentov, predavateljev in osebja. Širjenje okužbe lahko preprečite tudi z ustrezno opremljenostjo, čistočo in vzdrževanjem vseh toaletnih prostorov in drugih območij na vseh ravneh ustanove. Pri blagovni znamki Tork smo že več kot 50 let predani izboljševanju higiene in čiščenja v šolah. V ta namen zagotavljamo celovite higienske rešitve in izdelke ter izobraževalne programe o umivanju rok, s katerimi lahko upravitelji šol zanesljivo poskrbijo za dobro počutje učencev, učiteljev in osebja.

Najboljša ocena za higieno rok

V vseh izobraževalnih ustanovah se lahko naučijo ustrezne higiene rok, ki zagotavlja varnost učencev, učiteljev in osebja ter omejuje širjenje virusov in bolezni. Čeprav vsaka starostna skupina zahteva različen pristop do spodbujanja ustrezne higiene rok, je pomembno, da oboleli učenci, učitelji in člani osebja ostanejo doma. Obenem v šoli in izobraževalnih prostorih spodbujajte pogosto in temeljito umivanje rok ter poskrbite, da so v postajah za higieno rok vselej na voljo milo, topla voda in papirnate brisače za enkratno uporabo.
 
Prenesite plakat s postopki umivanja rok in razkuževanja.

Zakaj so papirnate brisače varnejša izbira

Dobra higiena vključuje tudi dostop do varnih možnosti za sušenje rok. V primerjavi s sušilniki rok z usmerjenim zrakom, ki v prostor razširijo večjo količino klic, sušenje rok s papirnatimi brisačami zmanjšuje tveganje za širjenje bakterij.* Papirnate brisače lahko služijo tudi drugim namenom: usekovanju, brisanju ust, nanašanju ali odstranjevanju kozmetike, prijemanju umazanih vratnih kljuk in ročajev pip ter za zdravstvene namene.
 

Priporočeni izdelki

Kontaktirajte nas

Kako lahko ustvarite higienično in čisto delovno okolje? Dovolite, da vam eden od naših strokovnjakov predstavi naše izdelke in rešitve.