Obedovanje

Ustvarite vtis in vzdušje, ki si ga želite, s kombinacijami serviet in namiznega pribora, ki dopolnjujejo vašo podobo. Naj gre za postrežbo hitrih prigrizkov, pijač ali večhodnih obrokov – z našimi izdelki, ki zagotavljajo učinkovitost in funkcionalnost, boste prihranili s časom in denarjem.

Samopostrežba

Ohranjanje hitrega pretoka strank in zagotavljanje izbire, ki si jo želijo, je lahko z vidika higiene velik izziv. Ponovno polnjenje, upravljanje odpadkov in skladiščenje morajo potekati brezhibno. Naš nabor pametnih izdelkov za strežbo, vključno s Tork Xpressnap sistemom za podajanje serviet, je oblikovan posebej za povečanje učinkovitosti, da se lahko vaši zaposleni posvetijo zagotavljanju odlične oskrbe strank – tudi v času največjega obiska.

Priporočeni izdelki

Popolna postrežba

Stranke opazijo gostinske izkušnje, ki so izpopolnjene do zadnje podrobnosti. Z našimi izdelki za brisanje in čiščenje lahko zagotovite brezhibno higieno, vendar pa lahko velik vtis naredite tudi s skrbno izbranimi detajli na mizah. Vse rešitve so namenjene zagotavljanju podpore pri oblikovanju izkušnje, ki jo želite ponuditi gostom.

Priporočeni izdelki

Drive-in

Stranke, ki zahtevajo hitre storitve, se bodo vrnile, če boste njihove potrebe izpolnili učinkovito in zanesljivo. Naši izdelki za drive-in obrate povečajo tako učinkovitost kot zadovoljstvo strank.

Priporočeni izdelki

Tiskanje po meri

Naše serviete so preverjeno učinkovite. Zakaj ne bi od njih pričakovali še več? Ali ste vedeli, da 75 % uporabnikov serviet opazi, kaj je na njih natisnjeno? Tiskanje po meri je stroškovno učinkovita oblika promocije vaše blagovne znamke, s katero je lahko vsaka priložnost še bolj edinstvena. Tiskanje po meri ponuja neskončno možnosti! Tiskanje po meri je na voljo za vse naše podajalniške serviete, pa tudi za širok nabor naših konvencionalnih serviet. S posebej prilagojenim potiskom lahko ustvarite dober vtis ter izkušnjo, ki si jo bodo vaši gostje še dolgo zapomnili. Za več informacij se obrnite na lokalnega prodajnega zastopnika blagovne znamke Tork.