Poskrbite za nemoteno poslovanje

Poskrbite za nemoteno poslovanje

Povečajte učinkovitost, spodbujajte higieno in zmanjšajte količino odpadkov s sistemom podajalnika serviet, ki je primeren za vse vaše potrebe. S Tork Xpressnap® podajalnikom prihranite čas in dodate vrednost svojemu podjetju.

Varčujte z vsako servieto

Časa vedno primanjkuje. Povečajte svojo učinkovitost z enkratnim podajanjem iz namiznega Tork Xpressnap podajalnika serviet in zmanjšajte njihovo porabo do 25 %.*
Podajalnik s servietami na leseni mizi

Boljša higiena za vaše podjetje

Zagotovite osebju in gostom varne in čiste izddelke, ki so zasnovani tako, da ohranjajo higieno v središču pozornosti. Tork Xpressnap podajalniki so v celoti pokriti, tako da imajo manj stičnih točk in so serviete zaščitene pred umazanijo in vlago: serviet se dotaknete le, ko jih želite uporabiti.
Manj odpadkov, manjši vpliv na okolje
Z našim Tork Xpressnap namiznim podajalnikom serviet lahko zmanjšate količino odpadkov do 43 %** zahvaljujoč pametnemu enkratnemu podajanju, kar prispeva k bolj zavestni uporabi serviet, izdelanih iz 100-odstotno recikliranih materialov.

Moderne oblike za vse potrebe

Ne glede na slog ali želje vključuje naša široka paleta modelov primerne možnosti za vse vrste objektov. Prek prikaznih oken lahko oglašujete svoje podjetje ali pa za bolj prefinjen videz izberete naše podajalnike iz aluminija ali motiva oreha.

Kompaktna in elegantna oblika, ki ne zaseda preveč prostora na pultu

Podajalnik serviet iz orehovine, napolnjen s servietami

Funkcionalnost brez primere

Tork Xpressnap in Tork Xpressnap Fit® podajalnika sta zasnovana tako, da vam pomagata zadovoljiti potrebe zaposlenih. Imata veliko kapaciteto, da vanju naložite veliko serviet, opremljena pa sta z indikatorji polnjenja in zaklepnimi ploščami za pametno odpiranje in ponovno polnjenje. Sta izjemno funkcionalna in enostavna za uporabo v vsaki ustanovi.

Prilagodljivo prikazno okno AD-a-Glance

Podajalnik serviet, napolnjen s servietami

Na voljo so Tork Xpressnap podajalniki za vse potrebe

Spoznajte naša dva sistema podajalnikov, ki ustrezata različnim potrebam. Izberite svoj sistem Tork Xpressnap podajalnikov.

Reference

* V primerjavi s tradicionalnimi podajalniki 
** Na podlagi raziskave, ki je primerjala porabo in težo sistema Tork Xpressnap Countertop v primerjavi s tradicionalnim Tork sistemom podajalnikov (271600 z 109035)