Čiste roke so zdrave roke

Čiste roke so zdrave roke

Ali želite izboljšati higieno rok v vašem objektu? S Tork orodjem izdelajte plakate za priporočeno umivanje rok ter svojim bolnikom pokažite, da so v odličnih in varnih rokah.

Higiena rok na prvem mestu

Ustrezna higiena rok je cenovno najučinkovitejši ukrep proti širjenju bolezni in okužb. Je preprosta rutina z daljnosežnim vplivom na zdravje tako bolnikov kot zaposlenih. Tork orodje za oblikovanje plakatov ponuja preprosto rešitev, s katero lahko zaposlene spomnite na pomembnost dobre higiene rok ter jim pomagate, da jim preide v navado. 
 
Za izboljšanje higiene rok je ključnega pomena, da osvežujete vsebino sporočil na plakatih v svojem objektu. S Tork orodjem za oblikovanje plakatov lahko svoje plakate osvežite hitro in preprosto – ob vsakem četrtletju vas bomo celo spomnili na to.

Z informacijskimi oznakami o higieni rok izboljšajte svoj vtis pri bolnikih

Plakati o higieni rok izboljšajo standarde zdravja, obenem pa pozitivno vplivajo na vtis, ki si ga bolniki ustvarijo o vašem objektu. 8 od 10 bolnikov meni, da so informacijske oznake o higieni rok zanesljiv pokazatelj čistoče objekta in kakovosti oskrbe v njem.

Ste pripravljeni izboljšati higieno rok v vašem objektu? Kontaktirajte nas!