Toaletni prostori

Z našim visokokakovostnim naborom izdelkov za toaletne prostore boste zlahka oskrbeli svoje stranke in sodelavce ter nanje naredili dober vtis. Vsa priporočila so organizirana v skladu s potrebami vašega podjetja. Naše preizkušene kombinacije izdelkov vam omogočajo preprosto izbiro. Naša priporočila smo razdelili na naslednji način:

Ključnega pomena za higieno

Zmanjševanje tveganja za navzkrižne okužbe je ključnega pomena v vašem delovnem okolju. Z našimi blagimi mili, losjoni, razkužili in mehkimi brisačami lahko osebe, ki si pogosto umivajo roke, zaščitijo svojo kožo ter preprečijo širjenje mikrobov, s čimer zaščitijo ostale. Naš celoviti nabor za higieno rok vključuje tudi privlačne avtomatizirane podajalnike, ki omogočajo prostoročno uporabo. Ti dodatno pripomorejo pri preprečevanju širjenja mikrobov, obenem pa uporabnike spodbujajo k skladnosti s higienskimi zahtevami.

Priporočeni izdelki

Wow Factor Style

Toaletne prostore, o katerih obiskovalci še dolgo govorijo, odlikuje edinstven slog. Ali želite izraziti osebnost vašega podjetja in ustvariti trajen vtis? Izdelki iz naše linije Wow Factor Style dopolnjujejo visokokakovostne površine in materiale v razkošnih toaletnih prostorih, z njimi pa čudovit dizajn naravnost zasije. Vrhunska oskrba vaših strank se začne tukaj.

Priporočeni izdelki

Osnovni izdelki

Če potrebujete stroškovno učinkovite toaletne prostore, ki ne zahtevajo pogostega vzdrževanja in ki omogočajo hiter pretok velikega števila uporabnikov, je izbira ustreznih komponent, kot so robustni higienski sistemi, ključnega pomena. Z našimi podajalniki za posamično podajanje brisač in robčkov lahko učinkoviteje nadzorujete porabo. Obenem boste lahko z našimi visokokakovostnimi polnili za dozirnike mila ter podajalnike brisač in robčkov lažje zagotovili dosledno oskrbo brez dodatne porabe sredstev za čiščenje in vzdrževanje.

Priporočeni izdelki

Washroom Plus

Če želite obiskovalcem ponuditi sprostitev v udobnih toaletnih prostorih, ki niso namenjeni zgolj izpolnjevanju osnovnih potreb, vam rešitev Tork Washroom Plus zagotavlja vse, kar potrebujete. Od naših mehkih in prijetnih brisač do vlažilnih losjonov – obiskovalci z najrazličnejšimi potrebami bodo cenili posebno pozornost, ki jim jo boste namenili z našimi rešitvami.

Priporočeni izdelki