Izpolnite visoke standarde higiene v vseh okoliščinah

Izpolnite visoke standarde higiene v vseh okoliščinah

Zagotovite nov higienski standard z našimi kakovostnimi in učinkovitimi rešitvami za nego kože. Naši posebej zasnovani izdelki ter nagrajeni dozirniki in podajalniki v kombinaciji z vodilnimi papirnatimi izdelki blagovne znamke Tork spodbujajo higieno rok.

Kakovostne in učinkovite rešitve za nego kože

 
Izberite izdelke v širokem naboru dokazano zanesljivih in učinkovitih mil, razkužil in dozirnikov ter izpolnite nova pričakovanja na področju higiene.

Tork, vodilna profesionalna blagovna znamka na področju higiene, zagotavlja kakovostne in učinkovite rešitve za nego kože

Odkrijte, kako lahko s pomočjo našega širokega nabora učinkovitih rešitev za nego kože, razvitih na osnovi 50 let izkušenj na področju higiene, zagotovite nov higienski standard.
Zagotovite nov higienski standard s pomočjo vodilnega globalnega dobavitelja profesionalnih higienskih rešitev

Higiena rok vodilnega globalnega dobavitelja profesionalnih higienskih rešitev

  • Širok nabor izdelkov: Mila, razkužila in higienska stojala spodbujajo higieno rok.
  • Dokazano učinkovite formule: Visokokakovostni izdelki za nego kože spodbujajo dobro higieno rok. 
  • Higienski sistemi: Industrijsko zatesnjene plastenke zmanjšajo tveganje za onesnaženje.
Izjemno učinkoviti izdelki in rešitve za nego kože omogočijo prihranek časa, ki ga lahko namenite pomembnejšim opravilom

Učinkoviti izdelki za nego kože omogočijo prihranek časa, ki ga lahko namenite pomembnejšim opravilom

  • Visoka zmogljivost: Polnila za Tork penilno milo zadostujejo za 1650 obiskovalcev in s tem zmanjšajo pogostost ponovnega polnjenja.***
  • Tork Vision Cleaning: Podajalniki in dozirniki s senzorjem čistilnemu osebju pošiljajo podatke o stanju izdelkov, s čimer omogočijo prihranek časa in zmanjšajo pogostost preverjanja stanja napolnjenosti. 
  • Zmanjšanje porabe: Merjeno, dosledno podajanje in doziranje zmanjša porabo izdelkov do 50 %.***
Carolyn Berland, vodja globalnega oddelka za inovacije blagovnih znamk v družbi Essity

„Tork ponuja širok nabor raznolikih mil in razkužil z visokokakovostnimi formulami in skrbno izbranimi sestavinami, ki spodbujajo dobro higieno rok.“

Carolyn Berland, vodja globalnega oddelka za inovacije blagovnih znamk v družbi Essity

Nagrade in certifikati

Podjetja zaupajo našim vodilnim rešitvam za nego kože, čemur pričajo številne nagrade in certifikati, med katerimi so tudi priznanja za preprosto uporabo, oblikovanje in trajnostnost.

Pogovorite se z enim izmed članov naše ekipe in spoznajte, kako vam lahko Tork izdelki za nego kože pomagajo pri boljšem poslovanju.

Namenjeno samo podjetjem.

Reference

*Na osnovi notranjega panelnega testa ponovnega polnjenja mila z merjenjem časa.
**Na osnovi testa družbe Essity
***Test porabe TMTC, ki ga je družba Essity v okviru študij porabe izvedla na osnovi 20.000-kratnega umivanja rok in ki je vključeval primerjavo različnih tekočih mil (vključno z večjimi paketi mil) in sistemov Tork penilnih mil in mil v spreju.