Delovni čas restavracije

Razmišljajte vnaprej z blagovno znamko Tork

Tork vas spodbuja, da razmišljate vnaprej in ste vselej pripravljeni na poslovanje. Z našo pomočjo na novo opredelite, kaj pomeni vrhunska izkušnja gostov, kaj pomeni večja učinkovitost čiščenja in na kakšen način lahko zagotovite bolj trajnostno poslovanje. Pomagamo vam izboljšati poslovanje in vam posredujemo pravo znanje, higienske rešitve in storitve, tako da lahko povsem posvetite svoji osnovni dejavnosti.

Naša ponudba

Če je treba kaj obrisati, posušiti, očistiti ali polirati, so tukaj naši izdelki. Naš nabor podajalnikov, polnil ali storitev je oblikovan tako, da izpolnjuje specifične potrebe toaletnih prostorov, industrijskega okolja, kuhinj in jedilnic. Vi pa se lahko posvetite drugim poslovnim nalogam.
 

To je Tork

Tork je vodilna globalna znamka v higieni na delovnem mestu. Zavzeto vam pomagamo izboljšati poslovanje – od boljših rezultatov do izboljšanja pogojev na delovnem mestu. To je naša želja, ki poganja naše ljudi in najnaprednejše inovacije v krožnosti, dobrem počutju in zdravju. 
 
Kot del družbe Essity skrbimo za vaše potrebe na trajnosten način – prihranimo vaš čas, denar in trud, tako da se lahko posvetite pomembnejšim zadevam v svojem poslu.

Tork je blagovna znamka družbe Essity

 
Essity je vodilno podjetje na področju higiene in zdravja, ki razvija, proizvaja in prodaja izdelke za osebno nego (otroška nega, ženska nega, izdelki proti inkontinenci in medicinske rešitve), higienski papir za gospodinjstva in profesionalne higienske izdelke in rešitve. Prodaja se izvaja pod močnimi globalnimi znamkami, kot sta TENA in Tork, ter drugimi znamkami, kot so Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda in Zewa.
Poslovni procesi temeljijo na trajnostnem poslovnem modelu s poudarkom na ustvarjanju vrednosti za naravo in ljudi. Družba ima sedež v Stockholmu na Švedskem in je na seznamu Nasdaq Stockholm. Essity je bila del skupine SCA Group.
 
Essity_logo_120x30.jpg


Preberite več o družbi Essity tukaj

Essity v številkah

Trajnostno življenje

Tork izdelki pripomorejo k trajnostnim rešitvam za vse, tako doma kot v javnih prostorih. Naša zaveza k trajnosti temelji na treh področjih vplivanja, kjer menimo, da bodo naši izdelki in storitve imeli največji učinek: dobro počutje, več iz manj in krožnost. Skupaj lahko izboljšamo trajnostno ravnanje.
 
 
Movie-sustainability-16_10.jpg

Podjetjem pomagamo že 50 let

Že več kot pol stoletja Tork oblikuje tržišče in vodi pri inovacijah s področja profesionalne higiene po vsem svetu. Leta 1968 smo kot prvi predstavili centralni podajalnik, zdaj pa smo vodilni na področju digitalizacije panoge čiščenja, s čimer skrbimo za trajnostno uporabo v javnih prostorih in na ta način našim poslovnim partnerjem omogočamo konkurenčno prednost.


Naša ponosna zgodovina inovacij


Helping businesses.png