Nov higienski standard s Tork PeakServe sistemom

Nov higienski standard s Tork PeakServe sistemom

Posamično podajanje papirnatih brisač pripomore k zagotavljanju higiene, saj se uporabniki dotikajo le brisač, ki jih potrebujejo. S tem sistemom dobite tudi rešitev za sušenje rok najvišje zmogljivosti na trgu1, s katero boste lažje zagotovili nov higienski standard. Brisač skorajda nikoli ne zmanjka, hkrati pa boste med ponovnimi polnjenji oskrbeli več uporabnikov.

Družina Tork PeakServe se je povečala

Naša inovacija, Tork PeakServe® Continuous™ sistem za podajanje papirnatih brisač, predstavlja nov standard higieničnega in tekočega podajanja papirnatih brisač za roke. Pri blagovni znamki Tork zdaj ponujamo tudi nova Tork PeakServe Advanced polnila. Tork PeakServe sistem vam s tremi oblikami podajalnika in dvemi polnili omogoča oskrbo celotnega objekta z istim sistemom, pri čemer lahko poenostavite vzdrževanje in zagotovite stalno razpoložljivost brisač.

Oskrbite vse svoje prostore z enim samim sistemom

Tork PeakServe je na voljo v obliki standardnih in majhnih podajalnikov ter adapterjev za vgradne omarice za brisače. Tako lahko z enim samim sistemom oskrbite toaletne prostore z različnim pretokom, različnih velikosti in postavitev ter zagotovite nov higienski standard. Za še večji uspeh zdaj pri blagovni znamki Tork predstavljamo nova polnila še višje kakovosti, ki zagotavljajo mehkobo in še bolj učinkovito7 higieno rok.  

Ste pripravljeni na pogovor z enim od naših strokovnjakov za higieno? Že zdaj zahtevajte predračun.

Reference

1V primerjavi z najdaljšo rolo brisač konkurenta v Evropi
2Increasing Hand Washing Compliance with a Simple Visual Cue, Ford et al. 2014
3V primerjavi s Tork H2 Universal 150299 polnili in podajalnikom 552000
4V primerjavi s Tork H2 Universal 150299 polnili
5Ob uporabi s Tork Universal PeakServe Continuous papirnatimi brisačami za roke
6Na osnovi podatkov s terenskega preizkusa, ki je pokazal, da pri 10.000 brisačah 99,9 % časa ni prišlo do proizvodnje odpadkov
7V primerjavi z Universal Tork PeakServe polnili
8V primerjavi z uporabo Tork Advanced enoslojnih zloženih papirnatih brisač za roke v vgradnih omaricah
9Na osnovi analize življenjskega cikla, ki jo je leta 2017 potrdil švedski inštitut za okoljske raziskave IVL, pri čemer so bili upoštevani postopki, ki se jim je bilo mogoče izogniti.