Trajnost

Trajnost

Za čim manjši vpliv na okolje in čim večjo poslovno uspešnost

Danes si ljudje tako v domačem okolju kot drugod želijo živeti kar se da zdravo in delovati trajnostno. Tork je blagovna znamka globalne družbe za higieno in zdravje Essity, ki je priznana kot eno od najbolj trajnostnih podjetij na svetu. Pri blagovni znamki Tork imamo glede trajnosti velike ambicije – postala je osrednji del naše poslovne strategije, pri čemer si prizadevamo za boljše počutje uporabnikov, trajnostno porabo virov in krožno družbo. 

Glede trajnosti razmišljamo vnaprej

Oglejte si, kako naše inovativne in trajnostne higienske rešitve prispevajo k hitrejšemu doseganju ciljev trajnostnega razvoja ZN.

Več iz manj

Pri blagovni znamki Tork smo predani razvoju izdelkov in storitev, ki našim strankam pomagajo pri zmanjševanju odpadkov in jim omogočajo, da dosežejo več iz manj. Za nas to pomeni spremembo načina oblikovanja in proizvajanja izdelkov v celotni vrednostni verigi. 

Dobro počutje

Higiena, zdravje in dobro počutje so tesno povezani. Z investiranjem v boljšo higieno v vašem podjetju pokažete, da skrbite za zaposlene. Prednosti boljše higiene se izkažejo v boljšem zdravju zaposlenih, manjšem absentizmu ter zadovoljnejših kupcih in obiskovalcih. Tork blagovna znamka si prizadeva dvigniti higienske standarde v korist vseh in izboljšati dobro počutje na delovnem mestu. Vemo, da je dobro počutje bistvenega pomena za delovanje organizacije.

Ali ste vedeli?

90 % embalaže naših izdelkov je izdelane iz obnovljivih virov, bodisi iz papirja bodisi iz kartona, ki je primeren za reciklažo.

Krožnost

Pri blagovni znamki Tork krožnost pomeni, da vedno znova spreminjamo način poslovanja z bolj učinkovito rabo virov in zmanjševanjem količine odpadkov. Naš cilj je oblikovanje izdelkov in storitev, ki ustrezajo krožni družbi. S sodelovanjem s podobno usmerjenimi podjetji lahko zapremo zanko na področju profesionalne higiene.


Smo vodilno podjetje pri preoblikovanju profesionalne higiene iz linearne v krožno. To zahteva nove poslovne modele, v katerih skozi miselnost »oblikuj, zmanjšaj, ponovno uporabi in recikliraj« odgovorno uporabljamo vire ter iz odpadnega materiala ustvarimo nove vire.

Sličica prospekta o trajnosti
Preberite naš prospekt

Trajnostne higienske rešitve za podjetja

Reference

V primerjavi s Tork H2 Universal polnili 150299
Dvoslojna servieta v namiznem podajalniku v primerjavi s Fastfold sistemom (Tork podajalnik: 271800 in Tork polnilo: 10933)