Reach for the Stars

Reach for the Stars

Spoznanja, zamisli in nasveti za višjo raven poslovanja v restavraciji.

Privajanje na novo normalnost

Gostinstvo se v trenutnih okoliščinah sooča s številnimi izzivi, saj nova normalnost ustvarja nove zahteve in odgovornosti, obenem pa tudi nove priložnosti. Z našimi izkušnjami v sektorju gostinstva in s celovito ponudbo izdelkov za kuhinje, jedilnice in toaletne prostore vam bomo pomagali ustvariti nepozabne in varne izkušnje gostov, ki bodo znali ceniti vaša prizadevanja. 
  
Tu boste našli ideje, kako zagotoviti varno okolje zase, za zaposlene in goste ter nasvete in trike za prilagajanje poslovanja novi normalnosti. 
 
Če iščete nasvete in pomoč pri zagotavljanju dobre higiene in varnosti živil v restavraciji. Najdete jih v programu Tork Clean Care za gostinstvo. 

Prenesite naša poročila in zagotovite varne izkušnje v gostinstvu

Danes si restavracije prizadevajo nadaljevati poslovanje, pri čemer se trudijo gostom zagotoviti nove in inovativne rešitve, ki so hkrati pametne in varne. Menimo, da bodo v restavracijah v prihodnosti uporabljali še več digitalnih rešitev, kot so brezstični plačilni sistemi, jedilniki in aplikacije za naročanje. Vse bolj se uveljavlja tudi naročanje za prevzem, ki bo v gostinstvu najverjetneje postalo stalnica. V naših poročilih´ boste našli nasvete in podporo za prilagajanje novi normalnosti in ustvarjanje zaupanja pri gostih.

Prenesite dokument in ga uporabite v restavraciji

V njem boste našli navodila za zaposlene, ki jim bodo pomagala ustvariti varno okolje za vse. Našli boste tudi plakat s sporočili, namenjen gostom in njihovemu občutku varnosti med obiskom vaše restavracije.

Zagotovite si brezplačen posvet!

Povezani izdelki