Usposabljanje za higieno rok

Usposabljanje za higieno rok

Pravilna higiena rok je edina in najpomembnejša metoda za preprečevanje in nadzor okužb v zdravstvenih ustanovah. Na osnovi metode 5 trenutkov za higieno rok organizacije SZO' naša rešitev usposabljanja omogoča vam in vašemu osebju, da spozna in izboljša vsakega od teh kritičnih trenutkov – v virtualni resničnosti.
Izboljšajte svojo higieno rok v virtualni resničnosti

Izboljšajte svojo higieno rok v virtualni resničnosti

Tork VR usposabljanje in izobraževanje za čiste roke je zabavna in interaktivna igra, v kateri je zagotavljanje higiene rok prikazano bolj zanimivo kot kadar koli prej. Prevzemite vlogo medicinske sestre ali zdravnika, nadenite si svoje slušalke VR in se pripravite na začetek nove izmene v virtualnem oddelku. V nizu situacij iz resničnega življenja boste lahko vadili vsakega izmed 5 ključnih trenutkov higiene rok (skladno s SZO) - z lastnimi rokami. Prvič niste bili v skladu s smernicami SZO? Poskusite znova in kmalu boste imeli odlične higienske standarde - tako v virtualnem kot v resničnem svetu.

VR-glasses_800x200.jpg  


Prenesite aplikacijo

Vse, kar potrebujete za začetek, je pametni telefon, ki podpira VR (virtualno resničnost), slušalke za VR z oddaljenim nadzorom ali ekvivalentni pripomoček za upravljanje igre ter aplikacijo za usposabljanje Tork VR Training. Aplikacija je na voljo v storitvah AppStore in Google Play.
Za pametne telefone/internet stvari (IOT) predlagamo: Združitev slušalk VR (za te slušalke ne potrebujete oddaljenega nadzora, samo kliknete na slušalke za upravljanje igre); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Za telefone Android: Obstaja obsežen nabor slušalk VR, med katerimi lahko izbirate glede na to, kateri telefon imate. Uporabite lahko vse, od osnovnih različic pa do dražjih slušalk. Pomembno: zapomnite si, da za upravljanje igre potrebujete oddaljeni krmilnik Bluetooth.
 
Kako prenesti
 
 • Preverite, ali imate očala VR, ki delujejo z vašim pametnim telefonom
 • Prek storitev AppStore ali GooglePlay prenesite aplikacijo v svoj telefon.
 • Povežite oddaljeni krmilnik s svojim telefonom prek povezave Bluetooth
 • Zaženite aplikacijo in namestite pametni telefon v svoja očala VR
 • Prilagodite in umerite
 • Stopite v naš svet virtualne resničnosti in izberite, ali želite igrati vlogo medicinske sestre ali zdravnika
Virtualna resničnost za globlje učenje

Virtualna resničnost za globlje učenje

V virtualni resničnosti je usposabljanje zabavno in interaktivno, poleg tega pa je tudi zelo učinkovito pri spodbujanju vedenjskih sprememb. Skladno z raziskavo si ljudje zapomnimo samo 10 % prebranega, 20 % slišanega in 30 % videnega. Ko pa kaj počnemo ali dejanje simuliramo, si zapomnimo kar 90 %.
Usposabljanje na podlagi najnovejših raziskav.

Usposabljanje na podlagi najnovejših raziskav.

Tork VR usposabljanje temelji na smernicah SZO o higieni rok v zdravstvu. Da bi bilo to orodje učinkovita spodbuda za spremembo vedenja in izboljšanje skladnosti s higienskimi standardi rok, smo igro razvili v tesnem sodelovanju z univerzitetnimi bolnišnicami, vedenjskimi znanstveniki in drugimi strokovnjaki.

vr-training-icon-800x500.jpg

Ali ste vedeli?

 • 1 od 4 zdravstvenih delavcev ni prepričan, ali je njegova/njena higiena rok v skladu s smernicami.
 • 8 od 10 bi želelo izvedeti več o higieni rok.
 • Usposabljanje, ki so ga trenutno deležni, se jim zdi preveč teoretično, dolgočasno in pasivno.
 • 1 od 2 želi, da bi usposabljanje o higieni rok temeljilo na dejstvih in zadnjih dognanjih.
 • Skoraj 1 od 5 pravi, da je zelo pomembno, da bi bilo usposabljanje interaktivno, zabavno in vključujoče.


  

Kontaktirajte nas.