Zagotovite ustrezno higieno s Tork usposabljanjem in izobraževanjem

Zagotovite ustrezno higieno s Tork usposabljanjem in izobraževanjem

V interaktivnem izobraževanju se naučite pravilno očistiti bolniško sobo.

Tork interaktivno izobraževanje Čista bolnišnica

Tork spletno interaktivno izobraževanje Čista bolnišnica zagotavlja zanimivo in učinkovito usposabljanje na področju čiščenja bolniških sob. S pomočjo vaj lahko člani čistilnega osebja preverijo, ali svoje naloge opravljajo v skladu s priporočili, in preizkusijo svoje spretnosti. 


O Tork interaktivnem izobraževanju Čista bolnišnica:

Naučite osebje pravilnih korakov čiščenja bolniških sob. Svojo različico izobraževanja lahko prilagodite v skladu s smernicami v vaši bolnišnici ali državi. Različico, ki jo lahko prilagodite, poiščite pod možnostjo »Napredne nastavitve« v meniju v zgornjem desnem kotu. Svojo različico poimenujte. Za urejanje korakov in nalog v sklopu izobraževanja uporabljajte funkcijo »povleci in spusti«. Shranite izobraževanje in ga delite z osebjem. 


  • Vključuje čiščenje ob odpustu bolnikov in vsakodnevno čiščenje zasedenih sob
  • Vadite in preverjajte svoje znanje o čiščenju površin, ki se jih dotika veliko ljudi
  • Izobraževanje vključuje nasvete, trike in strategije čiščenja
  • Na voljo v več jezikih
 
 
 

 

Na voljo v standardni in prilagodljivi obliki s priporočili v različnih jezikih. Za optimalno uporabniško izkušnjo priporočamo uporabo namiznega ali prenosnega računalnika.


Želite več informacij o izobraževanju osebja na področju boja s patogeni in ključnih dejavnikov uspešnega čiščenja površin? Potrebujete svetovanje pri usposabljanju osebja s pomočjo Tork interaktivnega izobraževanja za bolnišnice? Prenesite predstavitev našega train-the-trainer programa. 

Preizkusite svoje znanje in prenesite priznanje