Usposabljanje za higieno rok

Usposabljanje za higieno rok

Naše usposabljanje, ki temelji na štirih trenutkih SZO za higieno rok v oskrbnih domovih, vam in vašim zaposlenim omogoči izobraževanje ter izboljšanje teh ključnih trenutkov – v virtualni resničnosti.
Medicinski tehnik med preizkušanjem očal za virtualno resničnost

Izboljšajte higieno rok v virtualni resničnosti

Nadenite si komplet za virtualno resničnost in se pripravite na novo izmeno v virtualnem oskrbnem domu. V številnih resničnih scenarijih se boste lahko preizkusili v izvedbi štirih korakov SZO za higieno rok za oskrbne domove.

VR-glasses_800x200.jpg  


Prenesite aplikacijo 

Vse, kar potrebujete za začetek, je pametni telefon, ki podpira virtualno resničnost, komplet za virtualno resničnost z daljinskim upravljalnikom ali ustreznim pripomočkom za upravljanje igre ter aplikacijo za usposabljanje Tork VR Training za oskrbne domove. Aplikacija je na voljo v storitvah AppStore, Google Play in Oculus Store.
Za pametne telefone/internet stvari (IOT) predlagamo: Povežite komplet za virtualno resničnost (za ta komplet ne potrebujete daljinskega upravljalnika, saj lahko igro upravljate s klikom na komplet; https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Za telefone Android: Na voljo je obsežen nabor kompletov za virtualno resničnost, med katerimi lahko izbirate glede na vaš telefon. Vse iz kartona
 
Kako prenesti:
 
  • Preverite, ali imate komplet za virtualno resničnost, ki deluje z vašim pametnim telefonom
  • Prek storitev AppStore ali GooglePlay prenesite aplikacijo na svoj telefon.
  • Daljinski upravljalnik povežite s svojim telefonom prek povezave Bluetooth.
  • Zaženite aplikacijo in pametni telefon namestite na komplet za virtualno resničnost.
  • Prilagodite in umerite.
  • Vstopite v naš virtualni svet 
Medicinski tehniki na sestanku

Virtualna resničnost za učinkovitejše učenje

V virtualni resničnosti je usposabljanje zabavno in interaktivno, poleg tega pa tudi zelo učinkovito spodbuja udeležence k spreminjanju navad. Raziskave kažejo, da si med izvajanjem ali simulacijo dejanja zapomnimo kar 90 % vsebine.

Usposabljanje na podlagi najnovejših raziskav.

Tork VR usposabljanje za čiste roke za oskrbne domove temelji na smernicah SZO za higieno rok v oskrbnih domovih. Da bi bilo to orodje učinkovita spodbuda za spremembo vedenja in izboljšanje upoštevanja standardov higiene rok, smo usposabljanje razvili v tesnem sodelovanju z oskrbnimi domovi, vedenjskimi znanstveniki in drugimi strokovnjaki.