Hop-op-riitta-hynninen_800x500.jpg


Vedno pripravljeni na velik obisk

Umazani in prenatrpani toaletni prostori so težava številka 1 za goste na območjih z veliko prometa* Tork PeakServe® podajalniki ročnih brisač so načrtovani tako, da celo najbolj obiskani toaletni prostori zagotavljajo nemoteno uporabniško izkušnjo. To vašim obiskovalcem omogoča, da se v celoti prepustijo doživetjem na vaši lokaciji, čistilnemu osebju pa zmanjša frustracijo. Preberite, kako Tork PeakServe omogoča, da brisače za roke trajajo - četudi je po tisoč obiskovalcev dnevno - v živahnem notranjem doživljajskem parku HopLop.


Tork PeakServe podajalniki ročnih brisač v vrvežu notranjega doživljajskega parka HopLop


Kar 1,6 milijona obiskovalcev letno obišče finski zabaviščni park HopLop in vsak dan približno 200 obiskovalcev obišče eno od 22 lokacij v parku. Ob konicah, npr. med konci tedna, lahko posamezen park obišče tisoč gostov.

 

V letih med 2017 in 2018 so bili vsi parki HopLop prenovljeni. Tork PeakServe® podajalniki ročnih brisač so zasnovani posebej za mesta z veliko obiskovalci in so bili med prenovo nameščeni na vseh lokacijah. »Poleg zabavnega dne, polnega igre, obiskovalci parkov HopLop pričakujejo red in čistočo. Sanitarije morajo biti čiste, dobro opremljene s previjalnimi mizami, milom in ročnimi brisačami,« pravi Riitta Hynninen, izvršna direktorica parka HopLop.

 

Prihranek časa s Tork PeakServe® sistemom v parku Raisio HopLop

 

V letu 2018 je HopLop odprl svoj največji park na Finskem. Park v velikosti 4200 kvadratnih metrov v kraju Rasio je poln razburljivih in zabavnih prog, toboganov in trampolinov na temo življenja v džungli in vključuje ogromen labirint. Park je od odprtja obiskalo veliko ljudi, zlasti med konci tedna, ko gostje prihajajo od jutra pa vse do zapiralnega časa. »S Tork PeakServe® sistemom ni treba več skrbeti, da bi brisač zmanjkalo. Podajalnike brisač zjutraj preprosto napolnite in brisač ne bo zmanjkalo do večera, niti ob najbolj obiskanih dneh,« pravi Kaisa Niemi, upravnica parka Raisio HopLop.

 

»V Tork PeakServe® podajalnikih brisač, ki jih uporabljamo, nikoli nenadoma ne zmanjka brisač, poleg tega so videti elegantni. Tudi našim čistilcem se zdijo podajalniki enostavni za polnjenje.« Tork PeakServe® podajalnik brisač za roke je zasnovan za zelo obiskane toaletne prostore, kjer se pričakuje nemotena uporabniška izkušnja. V podajalniku je lahko 2000 brisač naenkrat, polnjenje s stisnjenimi paketi pa je hitro. Ker podajalnik podaja posamične brisače, traja paket brisač dlje, obenem pa ni smeti po tleh. Tork PeakServe® omogoča osebju, da se osredotoči na čiščenje namesto na polnjenje podajalnikov. Niemi je opazila, da Tork PeakServe® sistem skrajša čas čiščenja sanitarij. »Brez Tork PeakServe® sistema bi morali običajne podajalnike brisač ob velikem obisku večkrat napolniti, naši zaposleni pa imajo že tako veliko dela. Z brisačami, ki jih ne zmanjka, zagotavljamo visoko kakovost storitve v sanitarijah.«

 

Preberite več o Tork PeakServe sistemu

"S Tork PeakServe sistemom vam ni treba več skrbeti, da bi brisač lahko zmanjkalo. Že samo z jutranjim polnjenjem je v podajalnikih dovolj brisač za ves dan, tudi ob največjem obisku."
Kaisa Niemi, vodja parka Raisio HopLop