Smurfit-Kappa_800x500.jpg 


Predani produktivnosti in dobremu počutju zaposlenih

Večja kapaciteta toaletnih prostorov ustvarja boljšo izkušnjo, poveča higienske standarde in odpravlja ozka grla v pretoku zaposlenih. Podjetje s tem izkazuje, da skrbi za zaposlene, ki so posledično bolj motivirani in dvigujejo produktivnost. Smurfit Kappa, vodilni proizvajalci papirne embalaže na svetu, so preizkusili Tork PeakServe sistem, da bi videli, ali lahko pokrije potrebe 100 zaposlenih, ki delajo v treh izmenah. Preberite, kaj pravi ekipa po tem, ko je preizkusila ta preobrat v podajanju brisač.


S Tork PeakServe sistemom so v podjetju Smurfit Kappa prepolovili čas polnjenja podajalnikov.


Smurfit Kappa je eden od vodilnih ponudnikov embalaže iz papirja, ki deluje v 21 evropskih državah in 12 državah v Amerikah. Da bi proces čiščenja tekel kar se da učinkovito, se je Smurfit Kappa (Inspirepac) strinjal, da na njihovi lokaciji Wetherby preizkusijo različne Tork izdelke, vključno s Tork PeakServe® in Tork Coreless (sistem toaletnih rol brez tulca, srednje velikosti).

 

Podajalniki, ki so jih uporabljali pri Smurfit Kappa, so čistilnemu osebju povzročali dodatno delo, saj so nenehno preverjali toaletne prostore. Z več kot 100 člani osebja, ki v objektu delajo v 3 izmenah, so čistilci večkrat našli papir in tulce iz kartona razmetane po tleh, podajalnike pa so morali redno polniti. Očitno je bilo, da morajo najti rešitev za podajalnike, ki bi delovala v celotnem obratu ter bi ustrezala potrebam čistilnega osebja in njihovih delovnih ur. 

 

Po pregledu mesta je Tork blagovna znamka družbi Smurfit Kappa priporočila prehod na Tork PeakServe Continuous sistem ročnih brisač in Tork Coreless Mid-size sistem toaletnega papirja brez tulca.

 

Tork PeakServe lahko shranjuje 250 % več brisač od standardnega sistema ročnih brisač, kar izboljšuje pretok skozi toaletne prostore. Obiskovalci ostanejo manj časa v toaletnih prostorih in več časa v proizvodnem objektu. Stisnjena polnila se hitro in kadar koli zamenjajo, njihovo shranjevanje in transport pa sta enostavna. Tako lahko osebje več časa nameni čiščenju. Podajanje brisač je z našim patentiranim sistemom neprekinjenega podajanja papirnih brisač vselej gladko in preprosto.

 

Podjetju smo priporočili Tork Coreless Mid-size sistem toaletnih rol brez tulca, saj ima manj odpadkov, manj embalaže in osebje porabi manj časa za ponovno polnjenje podajalnikov. Ni tulca ali ovoja, ki bi ju bilo treba zavreči. Papir je tesno zvit, zato so role bolj kompaktne in trajajo do 5-krat dlje od običajnih rol toaletnih izdelkov. Tako je na voljo več papirja, produktivnost je večja, povrh vsega pa je izdelek trajnosten.

 

Izbira Tork Coreless Mid-size sistema toaletnih rol brez tulca družbi Smurfit Kappa pomaga pri uresničevanju njihovih trajnostnih ciljev, medtem ko sprošča čas čistilcem, da lahko izvajajo naloge z večjo dodano vrednostjo. Čistilci morajo zdaj preverjati toaletne prostore samo vsakih nekaj dni, namesto 2 ali 3-krat dnevno.