Celotno poslopje

Celotno poslopje

Tork higienski paket za pisarne™ vključuje vse, kar potrebujete za izboljšanje počutja v delovnem okolju v vseh prostorih vašega objekta. Dogovorite se za posvet o higieni, na katerem boste lahko opredelili optimalno rešitev.

Izdelki in storitve za celotno poslovno stavbo

Želite zagotoviti zdravo delovno okolje v pisarnah? Tork higienski paket za pisarne ponuja nabor rešitev za boljšo higieno v pisarnah na vseh območjih vaše poslovne stavbe. Čistilno osebje ima na voljo sprej za razkuževanje površin, čistilne krpe iz mikrovlaken za ponovno uporabo in prenosne podajalnike.


Tork higienski paket za pisarne vključuje tudi Tork Vision Cleaning sistem – vodilno rešitev za upravljanje objektov s podatkovno vodenim čiščenjem. Podatki v realnem času čistilnemu osebju pomagajo, da čisti le, kadar in kjer je potrebno. To je najboljša rešitev za zagotavljanje višje ravni kakovosti čiščenja in higiene brez odrekanja učinkovitosti. 

 
 

 

Dogovorite se za posvet o higieni

Z našo pomočjo boste prepoznali priložnosti za izboljšave in dobili jasna priporočila za optimalno higieno v vaši pisarni.

Reference

* Biocidne pripravke uporabljajte varno. Pred uporabo vselej preberite oznako in podatke o izdelku.