Toaletni prostori

Toaletni prostori

Tork higienski paket za pisarne™ vključuje vse, kar potrebujete za izboljšanje počutja v delovnem okolju in v toaletnih prostorih vašega objekta. Dogovorite se za posvet o higieni, na katerem boste lahko opredelili optimalno rešitev.

Izdelki in storitve za toaletne prostore

Zagotavljanje kakovosti in razpoložljivosti higienskih izdelkov v toaletnih prostorih je bilo vedno pomembno. Danes je ključnega pomena. Pomanjkanje higienskih izdelkov preprosto ni več sprejemljivo.


Tork higienski paket za pisarne zagotavlja izboljšanje učinkovitosti čiščenja z visokozmogljivimi higienskimi rešitvami, ki zahtevajo manj preverjanja ter omogočajo preprosto ponovno polnjenje in vzdrževanje. Prihranjeni čas lahko namenite izboljšanju kakovosti čiščenja na drugih delih objekta. Paket vključuje tudi Tork PaperCircle, prvo storitev za reciklažo papirnatih brisač na svetu. Tako boste lahko uporabljene papirnate brisače vključili v zanko, v sklopu katere bodo reciklirane v nove higienske izdelke. 

 

Dogovorite se za posvet o higieni

Z našo pomočjo boste prepoznali priložnosti za izboljšave in dobili jasna priporočila za optimalno higieno v vaši pisarni.

Reference

1. Rezultati analize življenjskega cikla (LCA) za Evropo, ki jo je leta 2017 izvedla družba Essity in preveril švedski inštitut za okoljske raziskave IVL, pri čemer so bili upoštevani procesi, ki se jim je bilo mogoče izogniti.