Zagotavljanje pozitivnih izkušenj gostov in zadovoljstva strank pri rekreaciji  

Pričakovanja gostov med obiski rekreacijskih objektov, kot so športne arene ali zabaviščni parki, so zelo velika. V nadaljevanju preberite, kako čistoča in higiena vplivata na izkušnje strank na teh prizoriščih z visokim obiskom. Obenem boste spoznali, kako s povečano učinkovitostjo izboljšate higieno.

 

Gostje na prizoriščih z visokim obiskom imajo pogosto zahteve, ki so velik izziv za operativne upravnike. K težavnosti naloge prispevata tudi visok in spremenljiv obisk na velikem območju ter negotovost glede učinkovite uporabe delovnih virov, kar lahko vodi v prekomerno ali nezadostno čiščenje. Zato je ključnega pomena, da z viri upravljate učinkovito in trajnostno, hkrati pa vselej zagotavljate visoko raven kakovosti. 


Toaletni prostori so najbolj obiskani deli rekreacijskih objektov. Stranke jih pogosto obiščejo še pred začetkom dneva. Če toaletni prostori niso čisti in urejeni, gostje najverjetneje ne bodo želeli ostati dlje časa. Umazani in prenatrpani toaletni prostori so obenem najbolj moteč element, ki ga izpostavljajo gostje prizorišč z visokim obiskom. Več kot 70 % gostov ima slabo izkušnjo s toaletnimi prostori, dva od petih pa sta se glede njih pritožila prijateljem.* Negativni vtisi in komentarji se lahko objavijo v spletu, kjer dosežejo veliko ljudi in škodijo vašemu ugledu. Ena sama slaba ocena lahko negativno vpliva na podobo podjetja. Po drugi strani pa so lahko čisti toaletni prostori učinkovit način za izboljšanje uporabniške izkušnje. 


Cilj je ustvarjati izkušnje gostov, ki so nepozabne, zadovoljive, higienske in brezhibno izvedene. Če želite izpolniti te zahteve, morate biti korak pred konkurenco in vedeti, kaj potrebujete, kdaj in kje. Stalno vzdrževanje kakovosti in čistoče je velik izziv. Na srečo obstajajo rešitve in izdelki, ki vam bodo pomagali proaktivno upravljati izkušnje vaših gostov in izboljšati zadovoljstvo strank. Funkcionalne visokozmogljive rešitve v kombinaciji s podatkovno vodenim čiščenjem omogočajo učinkovitejši način dela. Predvsem pa zagotavljajo stalno visokokakovostno čiščenje, s katerim se lahko izognete pritožbam.


Ali želite izvedeti več o načinu, na katerega lahko bolje izkoristite svoje vire in svojim strankam zagotovite brezhibno izkušnjo? Več o tem.

Gröna Lund
»Od negativnih pripomb obiskovalcev glede čiščenja smo prišli do rekordno visokih kazalnikov zadovoljstva strank.«
Dragica Novačić, vodja podpornih storitev v zabaviščnem parku Gröna Lund

S Tork EasyCube sistemom lahko dosežete naslednje cilje:

tork_easycube_cleaner_tablet_800x500.jpg   


Podatkovno vodeno čiščenje omogoča novo raven učinkovitosti in izboljšuje uporabniško izkušnjo  

V vlogi operativnega upravnika se od vas pričakuje, da boste gostom vselej zagotavljali visoko kakovost. A če se število obiskovalcev stalno spreminja, razporejanje osebja na mesta, ki potrebujejo največ pozornosti, ni preprosta naloga. Če želite ohraniti nadzor in uspešno upravljati pretok skozi toaletne prostore, za optimizacijo virov potrebujete popoln pregled stanja in potreb dela. 
 
S prehodom s statičnega načrta čiščenja na podatkovno vodeno čiščenje, ki temelji na potrebah, boste vi in člani vaše ekipe kos tem izzivom. S povezanimi napravami in programskimi aplikacijami za spremljanje števila obiskovalcev in ravni napolnjenosti vam bodo na voljo informacije o dejanskih čistilnih potrebah. Tako lahko vi in ​​vaše osebje na podlagi natančnih podatkov veste, kakšno čiščenje potrebujete, kdaj in kje, ter se tako izognete pritožbam. 
 
Čistilno osebje v zabaviščnem parku pogosto sestavljajo mladi sezonski delavci, pri čemer je ena od naših strank dejala, da so »z novim sistemom člani čistilne ekipe postali bolj neodvisni in motivirani. Naši ‘umetniki‘, kot imenujemo člane našega čistilnega osebja, so mladi in obožujejo tehnologijo.« 
 
Ko čistilno osebje opolnomočite z digitalnimi rešitvami, s katerimi lahko svoje delo opravljajo, kadar in kjer je potrebno, jim omogočite, da vnaprej preprečijo pritožbe in bolje poskrbijo za objekt. S tem čistilno osebje prevzame bolj smiselno in dinamično vlogo pri izboljševanju izkušenj obiskovalcev, izboljšana učinkovitost s podatkovno vodenim čiščenjem pa prihrani številne ure čiščenja.
 
Zato je toliko naprednih podjetij izbralo Tork EasyCube® sistem, vodilno programsko opremo za upravljanje objektov s podatkovno vodenim čiščenjem. Gre za revolucionarno inovacijo, ki osebju v zabaviščnih parkih in znamenitostih pomaga zagotavljati čistočo, da lahko družine v njih uživajo še dlje. To je več kot le nova tehnologija ali način boljšega upravljanja sanitarnih zalog – člane osebja opolnomoča, da izboljšajo uporabniško izkušnjo. Tork EasyCube sistem zahvaljujoč manjši količini odpadnega materiala prispeva tudi k trajnosti. Na podlagi podatkov v realnem času čistilno osebje podajalnike napolni samo, ko papirja že skorajda zmanjka.

Ali želite preizkusiti naše inovativne rešitve za izboljšanje izkušenj gostov in učinkovitejše upravljanje virov?

Prijavite se na brezplačno predstavitev Tork EasyCube sistema.
Kajsa-Lotta Halvarsson, vodja podpornih storitev v zoološkem parku Furuvik
»S Tork EasyCube sistemom vsak dan prihranimo več ur dela. Ta storitev je spremenila vse. Glede na njeno učinkovitost bi sedanje delo težko primerjali s preteklim.«
Kajsa-Lotta Halvarsson, vodja podpornih storitev v zoološkem parku Furuvik

Prednosti podatkovno vodenega čiščenja:

Priporočeni izdelki

Reference

*Na osnovi raziskave IPSOS med 3.000 ljudmi v ZDA, Veliki Britaniji, Nemčiji, Franciji, na Poljskem in Švedskem, ki so bili v zadnjih devetih mesecih na zelo obiskanem prizorišču. 
** Izmerjeno zadovoljstvo obiskovalcev v dveh toaletnih prostorih s Tork EasyCube® sistemom in v dveh tradicionalno vzdrževanih in opremljenih toaletnih prostorih na razstavi ISSA/Interclean maja 2016.