Šest študentov med pogovorov v predavalnici

Študentska izkušnja in trajnost v študentskem naselju

Zaradi pričakovanj študentov glede študentskega naselja se upravitelji objektov soočajo s številnimi zahtevami. V spodnjih člankih lahko preberete več o trajnosti in študentski izkušnji.

 

Zahteve glede higiene v objektih z velikim obiskom, kot so univerze, so vse strožje, pričakovanja pa vse večja. Študentje želijo in pričakujejo čisto, zdravo in funkcionalno okolje za učenje, delo in druženje. Na njihovo oceno privlačnosti študentskega naselja vplivata tudi čistoča in standard v okolju fakultete in univerze nasploh, še posebej pa v toaletnih prostorih. Večina študentov trdi, da slaba izkušnja v toaletnih prostorih negativno vpliva na njihovo splošno mnenje o fakulteti.*


Tema trajnosti je vse pomembnejša tudi na univerzah. Študija je pokazala, da 94 % bodočih mednarodnih študentov meni, da bi lahko univerze naredile več za zagotavljanje okoljske trajnosti.* To pomeni, da so pobude za trajnost v študentskih naseljih pomembne, kot še nikoli doslej. 


Zaradi pričakovanj študentov tako glede higiene kot trajnosti se upravitelji objektov soočajo s številnimi zahtevami. Študentska naselja so velika območja z velikim in spreminjajočim se prometom obiskovalcev, zaradi česar njihovo vzdrževanje in oskrbovanje nista preprosti nalogi. Če želite izpolniti povečane zahteve glede higiene, čistoče in okoljske odgovornosti, morate stalno izboljševati svojo delovno učinkovitost. Pomembno je, da z enakimi sredstvi ali z manj sredstvi dosežete več – kar pomeni, da morate najti rešitve, s katerimi boste sebi in svojemu osebju zagotovili prihranek časa in truda. 


Trije nasveti za izboljšanje čistoče in trajnosti v študentskih toaletnih prostorih.

Študije kažejo, da

tork_highereducation_student_800x500.jpg  


Trije nasveti za izboljšanje čistoče in trajnosti v študentskih toaletnih prostorih

Slaba higiena v toaletnih prostorih vpliva na splošni vtis študentskega naselja med študenti. Bi radi izpolnili njihova pričakovanja? Zagotovite, da na tleh ni papirja, da so površine čiste ter da so milo in papirnate brisače vselej na voljo. Da zagotovite čistočo in svežino kompleksa objektov ter prispevate k pozitivni študentski izkušnji, si oglejte naslednje dejavnike, ki pomembno vplivajo nanjo:
Tork PeakServe vgradni podajalnik
1. nasvet

Higiena in velika zmogljivost

Ko zmanjka papirnatih brisač, to negativno vpliva na izkušnjo v toaletnih prostorih. Ta nevšečnost vpliva tudi na higieno rok, kar poveča tveganje za okužbo. Zagotovite, da bo v podajalnikih dovolj papirnatih brisač za uporabo v obdobju izpitov, med odmori in ob družabnih dogodkih.
Tork PeakServe papirnata brisača
2. nasvet

Zmanjšajte količino odpadnega materiala

Zmanjšanje porabe papirnatih brisač je smotrno iz več razlogov. Poleg prihranka zagotavlja tudi občutno manjši vpliv na okolje. Manjša poraba brisač vpliva na pogostost praznjenja košev. Z rešitvami za zmanjšanje količine odpadnega materiala, kakršno je posamično podajanje papirnatih brisač, lahko študentom zagotovite boljšo izkušnjo čistoče in trajnosti.
Tork SmartOne
3. nasvet

Pospešite pretok in prihranite čas

Izboljšajte izkušnjo študentov in skrajšajte čas, ki ga namenijo uporabi toaletnih prostorov. Preprečite čakanje v vrsti za uporabo stranišča in sušenje rok. Izboljšajte pretok s podajalniki, ki hitro podajajo brisače, se počasi praznijo in počasneje polnijo smetnjake. Katere so dodatne koristi te rešitve? Članom čistilnega osebja ni treba pogosto obiskovati toaletnih prostorov in s tem ovirati pretoka na posameznih območjih.

Tork PeakServe Continuous sistem neprekinjenega podajanja brisač za roke

Tork PeakServe® podajalniki imajo največjo kapaciteto brisač za roke na tržišču. Napolnite jih lahko kadarkoli, tako da papirja nikoli ne zmanjka, vam pa ostane več časa za druga opravila čiščenja. Hitrejše podajanje pomeni hitrejši pretok obiskovalcev skozi toaletne prostore, kompaktna polnila pa so prostorsko učinkovita. Zdaj vam ponujamo tudi Tork PeakServe Mini podajalnike za manjše prostore in Tork PeakServe Recessed adapterje za vgradne omarice, s katerimi lahko oskrbite vse prostore z enim samim sistemom in polnilom.
 
Se želite pripraviti na zares pomembne trenutke s Tork PeakServe? Naročite brezplačno predstavitev

Priporočeni izdelki