Z blagovno znamko Tork si prislužite kreditne točke LEED

Z blagovno znamko Tork si prislužite kreditne točke LEED

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) je najbolj široko uporabljan sistem ocenjevanja zelenih stavb na svetu. Sistem LEED se uporablja za različne vrste stavbnih, skupnostnih in domačih projektov ter zagotavlja podlago za razvrščanje zdravih, izjemno učinkovitih in varčnih zelenih stavb. 


S pridobitvijo certifikata LEED lahko vaše podjetje poveča svojo zeleno podobo ter jo izkoristi za pridobitev konkurenčne prednosti, privabljanje in ohranjanje sposobnih ljudi in zadosti zastavljenim trajnostnim ciljem.


Kako delujejo kreditne točke LEED?  

 
LEED uporablja sistem kreditnih točk za obliko, konstrukcijo, delovanje in vzdrževanje stavbe. S seštevanjem kreditnih točk lahko stavba pridobi standardni, srebrni, zlati ali platinasti certifikat LEED.

Številni Tork izdelki in storitve lahko pomagajo vašemu podjetju pridobiti kreditne točke LEED. Če začnete na primer uporabljati papir, ki ga certificirajo tretje osebe, lahko pridobite največ 2 kreditni točki LEED za zeleno čiščenje in okoljsko prednostno nakupovanje. Če v stavbi uvedete Tork EasyCube® sistem ali namestite Tork PeakServe® podajalnik, lahko v kategoriji zahtev za inovacije zaslužite do 5 kreditnih točk. 

 

Ali ste trenutno v srebrni kategoriji LEED z 58 kreditnimi točkami LEED? Če začnete uporabljati Tork papir in papirnate brisače, ki jih certificirajo tretje osebe, si lahko prislužite še največ 2 kreditni točki in dosežete zlati certifikat LEED. 

Kontakt

Zaslužite kreditne točke LEED za vaš objekt s Tork izdelki in storitvami

Reference

1Uteženo povprečje doseženih rezultatov dveh strank, ki imata Tork EasyCube, merjeno v 158 dneh pred in po uvedbi Tork EasyCube™ sistema